Skip links

Geef jouw auto een
unieke look

Carstyling - Ontchromen

Aan de hand van carstyling kun je jouw auto net wat unieker of sportiever uit de verf laten komen dan de looks van de standaard fabrieksversie. Er zijn verschillende diensten die Signlogic aanbiedt wanneer we het over carstyling hebben. Een populaire ingreep voor het creëren van een sportievere look voor jouw auto is ontchromen. Een auto wordt af fabriek vaak geleverd met chromen details, zoals bijvoorbeeld in de vorm van sierlijsten, de grill of op andere plekken op het voertuig. Aan de hand van het ontchromen kun je deze details een ander en unieker uiterlijk geven.

Ben je op zoek naar een andere manier om jouw voertuig te voorzien
van een uniek exterieur? Neem dan contact op, en dan kijken we
samen wat Signlogic voor jou hierin kan betekenen.

Geef jouw auto een
hele nieuwe look

Striping

Naast ontchromen is striping een populaire oplossing om een sportievere look te creëren voor jouw auto. Hierin kun je aangeven wat jouw wensen zijn omtrent de striping, maar kan Signlogic jouw ook adviseren en informeren over alle mogelijkheden.

Carwrapping

Uiteraard is het bij Signlogic ook mogelijk om een complete carwrap te laten uitvoeren. Bij een carwrap wordt het complete voertuig gewrapt in een door jou gewenste kleur. Het is een populaire manier om jouw voertuig een compleet nieuwe look te geven, en is financieel gezien een stuk voordeliger dan overspuiten

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner
voor de carstyling van jouw auto?

Signlogic kenmerkt zich door een precieze aanpak met het oog op kwaliteit. Hierin bespreken we samen jouw wensen en eisen, en kijken we aan de hand hiervan wat de perfecte oplossing is voor jouw project. Vragen over de aanpak of mogelijkheden die Signlogic biedt met betrekking tot raamfolies?

Voel je vrij om contact op te nemen via [email protected]
of telefonisch via +31611832152.